Costumul Alfa: prima încadrare în Apogy

Procesul de proiectare și fabricație a unei uniforme de reprezentare este unul complex, în care o echipă de specialiști în proiectare clasică, design CAD și modilieri textiliști colaborează pentru realizarea unui produs care să se potrivească în mod optim purtătorului de uniformă, de la un soldat gradat la general sau amiral.

Când nevoia este de a echipa sute sau chiar mii de angajați ai instituțiilor de apărare, problema devine și mai complicată. Sistemele clasice de design CAD și mijloacele tradiționale de încadrare pe mărimi și talii nu mai fac față.

Astfel că se impune adoptarea de soluții noi, și mai moderne. Este cazul aplicației APOGY dezvoltată de echipa de la Gemini Cad Systems din Iași care permite proiectarea personalizată a unui număr ridicat de produse în același timp.

În luna Iulie 2021 echipa tehnică a INVICTUS FORCE & SAFE S.A. a reușit să proiecteze primul tipar alterat și să-l încadreze în etapa de croit pentru un număr de peste 100 de purtători, aspect ce reduce timpul de proiectare de la peste o săptămână la mai puțin de o zi.

Felicităm echipa tehnică pentru acest avans tehnologic, demn de sloganul firmei: Mereu un pas înainte!

Image: