Lansare oficială INVICTUS

Lansarea oficială a mărcii INVICTUS®

La un sfert de secol de la înființarea companiei, luna Octombrie 2015 a reprezentat apogeul dezvoltării organizaționale, a investițiilor într-un sediu nou și în tehnologie moderne, toate acestea culminând în lansarea oficială în România a noii identități vizuale – marca înregistrată INVICTUS®.

Evenimentul de lansare a mărcii a fost sărbătorit de personalul companiei la sediul nou din Comuna Vânători, județul Galați, unde a fost mutată toată capacitatea de producție și punctul de lucru al personalului administrativ. Acesta este dotat în prezent cu dispozitive și tehnologii noi și moderne de la sistem automat de croit, mașină de brodat și utilaje pentru realizarea costumelor de reprezentare până la sistem de scanare 3D și design CAD ultra-performant.

Odată cu această mutare a fost lansat oficial noua platformă web www.invictus.com.ro, care conține toate secțiunile de interes pentru piața națională și internațională: pagina de prezentare a companiei, web-site-ul dedicat produselor din categoria echipamentelor de protecție a muncii – INVICTUS Pro-Safe și web-site-ul de cumpărături online pentru produse din domeniul militar: INVICTUS M-Force.

Tot din luna Octombrie sunt disponibile noile cataloage de prezentare a produselor și serviciilor din ambele sub-branduri iar adresa poștală este marcată în hărțile Google Maps disponibile pe dispozitivele mobile.

Pentru detalii despre modificările produse care pot afecta activitatea în relație cu diverse entități, vă rugăm să citiți comunicatul de presă de AICI

Ne dorim să avem cu toți partenerii noștri o colaborare excelentă și de acum înainte!

  

                                       

  

  

  

Image: