Târg internațional A+A - Düsseldorf

Echipamente de protecție individuală INVICTUS® Pro-Safe prezentate în Germania

 

După participarea la DSEI 2015 de la Londra, calendarul lunii Octombrie a fost marcat de o nouă participare a companiei noastre la un târg internațional, de această dată specializat pe domeniul securității muncii – A+A 2015 desfășurat în perioada 27-30 Octombrie la Dusseldorf.

Cel mai mare târg dedicat echipamentelor de protecție și securitate la locul de muncă din Europa a fost gazda a 1.887 de expozanți din 57 de țări, a unui număr de 5.000 de delegați participanți la congrese de specialitate și a înregistrat un număr record de peste 65.000 de vizitatori.

Aflată la a doua participare a companiei la acest târg, ADINA SRL a prezentat vizitatorilor la stand marca dedicată de echipamente de protecție și securitate – INVICTUS® Pro-Safe, interesul acestora manifestându-se în principal în ceea ce privește costumele de protecție împotriva arcului electric și cele pentru industria petrolieră, precum și pantalonii de protecție pentru fasonatori mecanici.

Participarea ADINA SRL la acest eveniment face parte din PROIECTUL de finanțare cu Fonduri Europene din cadrul POS CCE, operațiunea „Sprijin pentru accesul IMM pe noi pieţe şi internaţionalizare”.

Vă invităm să vizitați pagina oficială a acestui eveniment pentru a afla mai multe informații, dând click AICI.

  

                                                                  

  

  

                                                                  

                                                                               

 

Image: