Târg internațional Milipol - Paris

Marca INVICTUS® M-Force prezentă la al doilea mare eveniment european din domeniul apărării

 

Cel de-al doilea mare târg european specializat în domeniul apărării și securității naționale a găzduit standul ADINA SRL în perioada 17-20 Noiembrie 2015.

Deși desfășurat într-un context internațional de neliniște socială și politică organizatorii târgului de la Paris au reușit să aducă într-un singur loc peste 940 de firme specializate și peste 24.000 de vizitatori interesați atât de profilul militar dar și cel al echipamentelor pentru poliție și apărare civilă.

ADINA SRL, singura firmă românească de la acest eveniment, a expus din nou marca M-Force, scoțând în evidență diversitatea și complexitatea echipamentelor pe care le realizează în folosul apărării cetățenilor români și europeni, de la costume de luptă, echipamente tactice și veste balistice până la uniforme de intervenție și misiuni speciale.

Participarea ADINA SRL este o sub-activitate din cadrul PROIECTULUI de finanțare cu Fonduri Europene din cadrul POS CCE, operațiunea „Sprijin pentru accesul IMM pe noi piețe și internaționalizare”.

Pentru detalii despre această expoziție vă invităm să vizitați pagina oficială de AICI.

  

  

                                       

  

Image: