Eveniment PIMM

INVICTUS FORCE & SAFE S.A. este foarte onorată să primească o distincție specială din partea Patronatului Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Galați pentru realizările profesionale din anul 2020.

Cele mai performante firme gălățene au fost premiate în cadrul unei festivități organizate miercuri, 8 septembrie, la Teatrul Dramatic "Fani Tardini", eveniment care face parte din ciclul de acțiuni dedicate Zilei Întreprinzătorului. Topul gălățean al firmelor are la bază diverse criterii, precum profitul brut, cifra de afaceri/active totale, precum și clasificarea întreprinderilor pe grupe de mărime, inclusiv premii speciale pentru realizări remarcabile în mediul economic gălățean.

În cadrul acestui eveniment, societatea noastră INVICTUS FORCE & SAFE S.A. a avut onoarea de a fi chemată prima pe scena teatrului gălățean pentru a primi premiul special pentru crearea unui mare număr de locuri de muncă în plan local.

Mulțumim dlui Președinte al Patronatului Întreprinderilor Mici și Mijlocii dl. Marian Filimon pentru recunoașterea rezultatelor noastre și ne dorim pe viitor să ne mărim și mai mult echipa!

Conducerea INVICTUS

     

Image: