Compania

Marca Invictus® a companiei INVICTUS FORCE & SAFE S.A. a fost creată în urma a 30 de ani de experiență în proiectarea și producția de echipamente militare, de protecție și de securitate.

În prezent compania este unul din principalii furnizori de echipamente militare individuale destinate instituțiilor de apărare și securitate națională, logistica derulării contractelor cu aceste instituții ducând în timp la optimizarea management-ului și eficientizarea proceselor interne în beneficiul clienților noștri.

MISIUNE:

INVICTUS® are rolul de a furniza servicii complexe clienților săi din domeniul apărării și securității prin bogata sa experiență dezvoltată cu o echipă de oameni calificați și ambițioși, cu o bază logistică ce a evoluat în timp și în prezent este în măsură să identifice, să dezvolte și să ofere soluții de echipare diversificate.

VIZIUNE:

INVICTUS® își propune să devină recunoscută ca fiind un furnizor principal de echipamente militare și de securitate, o firmă modernă și eficientă cu personal specializat, cu o bază tehnică și logistică foarte dezvoltată, capabilă să răspundă oricăror cerințe particulare ale clienților săi.

VALORI:

Reputația la care dorim să ajungem o putem câștiga prin profesionalism atât în relația cu clienții cât și cu personalul propriu.

Pentru noi, profesionalism înseamnă:

 • Seriozitate – tratăm cu interes toate aspectele profesionale și tindem spre excelență
 •  Implicare – ne interesează nevoile specifice ale clienților și le avem în vedere în toate acțiunile noastre
 • Grijă – ne asigurăm că oamenii noștri sunt motivați și lucrează cu pasiune și eficiență
 •  Unitate – dezvoltăm spiritul de echipă și integrăm cu succes procesele interne pentru atingerea obiectivelor propuse
 • Dinamism – acceptăm noi provocări și suntem flexibili în dezvoltarea de soluții noi
 • Respect – avem o conduită etică verticală în piață și în firmă și o responsabilitate ridicată pentru mediul socio-profesional

Compania are implementat un sistem de management integrat ISO 9001, ISO 14001 și ISO 45001, a obținut Avizul de unitate de cercetare și dezvoltare din partea Ministerului Educației și Cercetării și deține Brevetul de Invenție publicat de OSIM intitulat „Procedeu de îmbinare impermeabilă, termosaldată pentru confecții din țesături cu membrană imper-respirantă”.

 

 

PRODUSE CERTIFICATE INVICTUS FORCE & SAFE S.A.

Fie ca aplicam politica noastra de urmarire a satisfactiei clientilor nostri, fie ca ne indeplinim obligatiile contractuale asumate in relatie cu institutiile centralizate de achizie, recomandarile venite din partea beneficiarilor nostri ne fac onoare si ne ajuta sa mergem mai departe.

Va invitam sa aflati cele mai noi succese ale noastre vazute din prisma clientilor noștri.

 • Activitate foarte buna si recomand deschiderea si functionarea mai multor magazine (C-S. F., MApN).
 • Pe parcursul derularii contractului de furnizare nu au fost intampinate probleme legate de calitatea bunurilor furnizate (Inspectorat Politie).
 • Sunt foarte multumit de activitatea societatii si colaborarea cu aceasta (I.S., MApN).
 • Combinezoanele varã jandarmi au corespuns calitativ cu cerintele solicitate de noi, livrarea s-a facut in termenele contractuale (Inspectorat Jandarmerie).

Aprecieri de la clienți individuali:

 • Amabilitate, promptitudine, calitate ! Vă salut cu respect !

 • Relaționare excelentă! Calitatea este primul cuvânt pentru produsele și serviciile oferite de dumneavoastră!

 • Am imbracat hainele comandate si vin perfect pe mine cu destula lejeritate. Produse impecabile si de calitate superioara.

 • O adevarata echipa de profesionisti. Recomand cu caldura si cu siguranta voi mai apela la ei si pe viitor!

 

 

Marca INVICTUS®  expusă în anul 2015 la cinci târguri internaționale în două zone geografice și economice de interes strategic pentru companie – Uniunea Europeană și Orientul Mijlociu.

Aceste expoziții acoperă cele două segmente de piață specifice mărcii – echipamente militare și de protecție:

 

            


 

            


 

            


 

            


 

            

INVICTUS FORCE & SAFE S.A. este preocupată în permanență de relaționarea cu mediul social și profesional, politica firmei în ceea ce privește personalul și conduita acestuia în raporturile profesionale fiind aplicată cu strictețe.

Vă invităm să vizualizați AICI Codul de Conduită care conține prevederi interne și în relația cu terții pe care societatea noastră le respectă.

În toate acțiunile pe care le întreprindem respectăm cerințele de protecție a mediului înconjurător prin gestiunea eficientă și ecologică a deșeurilor obținute.

Ne asigurăm totodată că activitățile specifice de recrutare sunt derulate cu respectarea dreptului la tratament egal, iar în cadrul procedurile de achiziție publică aplicăm aceleași principii de egalitate și transparență.