Servicii

Specializarea INVICTUS FORCE & SAFE S.A. se regăsește în activitatea de proiectare și producție de articole destinate atât entităților ce achiziționează echipament la nivel centralizat prin achiziție publice cât și clienților privați angajați ai instituțiilor de apărare și securitate națională.

Articolele de echipament individual din segmentul de îmbrăcăminte sunt realizate la facilitatea de producție din Galați și livrate prin cele două showroom-uri din Galați și București sau prin propriile mijloace de transport.

 

Echipa noastră de specialiști identifică cele mai complexe nevoi cu privire la materialele și accesoriile utilizate și aplică tehnologiile existente pentru a asigura clienții noștri de conformitatea produselor realizate cu cerințele constructive și funcționale ale acestora și cu normele europene în vigoare: REGULAMENTUL (UE) 2016/425 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI privind echipamentele individuale de protecție.

                     

                  

 

 

 

Produsele concepute și realizate de INVICTUS FORCE & SAFE S.A. sunt testate și certificate la diverse laboratoare și organisme acreditate din România și UE.

 

                                                                                 

Prin echipa noastră de specialiști îi asigurăm pe clienții noștri de servicii profesionale dedicate nevoilor specifice ale acestora, îndreptându-ne atenția către aspectele esențiale: conformitatea tehnică a produsului, planul de achiziție și considerentele financiare ale beneficiarului  și confortul produsului în purtare.

  • Consultanță: identificarea nevoilor funcționale, analiză tehnică de conformitate, stabilirea gamelor de mărimi
  • Concept: proiectarea conform cu  cerințele constructive, identificarea materialelor necesare, analiza cerințelor ergonomice
  • Personalizare: design elemente de identitate vizuală, adaptarea constructivă, estetică sau funcțională a produselor existente deja în portofoliu
  • Flexibilitate: adaptarea la cerințele comerciale și procedurale ale beneficiarului cu privire la termene, condiții de plată și livrare.